تمامی فایل های موجود در فرافایل، توسط کاربران عرضه می شود. لطفاً اگر از فایل خریداری شده رضایت ندارید، تخلفی مشاهده کردید یا مالک فایلی هستید که بدون اطلاع شما در سایت قرار گرفته، به ما پیام دهید.
  • تحقیق خشک کردن عسل

    دانلود تحقیق خشک کردن عسل (عسل پودر)، در قالب فایل word و در حجم 23 صفحه. عسل به عنوان یک غذای عملگرا شناخته می شود و دارای سودمندی هایی است که در قندهای تصفیه شده وجود ندارد. کارخانه جات مواد غذایی تمایلی به کاربرد عسل مایع در فرآورده ها ندارند که علت آن ...

    55,000 تومان مشاهده
  • تحقیق استفاده زیستی از آب پنیر برای تولید اسید لاکتیک

    دانلود توضیحات: تحقیق استفاده زیستی از آب پنیر برای تولید اسید لاکتیک، در قالب فایل word و در حجم 18 صفحه. یک راه برای ارتقای این فاضلاب ، تخمیر آن است . یعنی می تواند سوبسترایی برای تخمیر باشد که طی آن تولید اسید لاکتیک توسط باکتری های لاکتیکی ...

    30,000 تومان مشاهده
  • پاورپوینت نان نیم پز (parbaked bread)

    دانلود پاورپوینت ارائه کلاسی رشته صنایع غذایی با موضوع نان نیم پز، در حجم 28 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل، مناسب جهت ارائه در واحد درسی تکنولوژی غلات. نگهداری نان نیم پز در دمای پایین موجب اثرگذاری پایین بر سرعت بیاتی، انتشار آهسته رطوبت از ...

    50,000 تومان مشاهده
  • پاورپوینت بیاتی نان؛ پیامدها و راهکارها

    دانلود پاورپوینت ارائه کلاسی با موضوع بیاتی نان و راه های ممانعت، در حجم 33 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل. مخصوص اساتید و دانشجویان و علاقه مندان به حفظ سرمایه های اقتصادی کشور عزیزمان ایران با پیشروی در جهت کاهش دور ریز نان ...

    60,000 تومان مشاهده
  • تحقیق پنیر فراپالایش شده (UF)

    دانلود تحقیق پنیر فراپالایش شده (UF)، شامل مجموعه نکات کلیدی تولید پنیر به کمک روش اولترافیلتراسیون، در قالب فایل word قابل ویرایش و در حجم 13 صفحه. فایل مذکور توسط اینجانب،کارشناس ارشد صنایع غذایی، دربردارنده نکات کلیدی پیرامون تولید پنیر به کمک ....

    55,000 تومان مشاهده
  • تحقیق پنیر پروسس آنالوگ

    دانلود نکات کاربردی پیرامون پنیر پروسس آنالوگ، در قالب فایل word قابل ویرایش و در حجم 9 صفحه. هزینه های بالای تولید و نگهداری پنیر طبیعی، تولید کنندگان را براین داشته است تا محصولات جایگزین به صرفه تری برای پنیر طبیعی پیدا کنند که از میزان مطلوبیت ...

    50,000 تومان مشاهده
  • تکنولوژی تولید نان نیم پز

    دانلود سمینار تکنولوژی تولید نان نیم پز در حوزه تکنولوژی غلات، در قالب فایل word و در حجم 19 صفحه. نان نیم پز، نانی است با دوره ماندگاری محدود تحت شرایط محیطی ،که مدت ماندگاری آن بسته به نوع آن از کمتر از 1 روز تا بیشتر از 1 هفته متغیر است. اساسی ترین ...

    50,000 تومان مشاهده
  • پاورپوینت (اسلاید) نقش فسفر بر سلامت تغذیه

    دانلود پاورپوینت ارائه کلاسی با موضوع فسفر و اثرات آن بر سلامتی، در حجم 19 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات جامع. پاوری مناسب جهت ارائه کلاسی در واحد درسی تغذیه مقطع کارشناسی که به بررسی نقش و اثرات فسفر بر بدن از جنبه های مختلف می پردازد. موفق باشید ...

    30,000 تومان مشاهده
  • پاورپوینت (اسلاید) تدریس فرآورده های لبنی تخمیری

    دانلود پاورپوینت صنایع غذایی جهت تدریس فراورده های لبنی تخمیری، در حجم 139 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل. در فایل مورد نظر درس 3 واحدی فراورده های لبنی تخمیری (ماست،دوغ،کشک،کره،پنیر) که برای دانشجویان علمی کاربردی تدریس کرده ام به شما ...

    110,000 تومان مشاهده
  • آموختن صنایع غذایی با طعم لذت

    دانلود جزوه آموختن صنایع غذایی با طعم لذت، بصورت تایپ شده و کاملا مرتب، در قالب فایل pdf و در حجم 35 صفحه. شیوه ای جذاب و جدید جهت افزایش ماندگاری مطالب صنایع غذایی در ذهن. من کارشناس ارشد صنایع غذایی هستم و یکسری مطالب صنایع غذایی را در قالب جدول ارائه کرده ام و ...

    75,000 تومان مشاهده
تعداد نتایج: 10
ارتباط با ما
  • موبایل۰۹۳۹۶۰۳۹۴۷۹ (ساعت 17 الی 20)
  • پیامک۱۰۰۰۸۳۴۶۵۲۷۹۶۶
  • ایمیلinfo[@]farafile.ir
ارسال پیام

مجوز و گواهینامه ها

تمامـی كالاهـا و خدمـات ايـن فروشـگاه، حسـب مـورد دارای مجوزهــای لازم از مراجـع مربوطـه می‌باشـند و فعاليت‌هــای ايـن سـايت تابـع قوانيـن و مقـررات جمهـوری اسـلامی ايـران است.


فــرافــایل، مرجع خرید و فروش اینترنتی انواع فایل های قابل دانلود؛ پاورپوینت، تحقیق، پرسشنامه، ترجمه مقاله و ...