تمامی فایل های موجود در فرافایل، توسط کاربران عرضه می شود. لطفاً اگر از فایل خریداری شده رضایت ندارید، تخلفی مشاهده کردید یا مالک فایلی هستید که بدون اطلاع شما در سایت قرار گرفته، به ما پیام دهید.
فروشنده
کد کاربری 8925
تاریخ عضویت
۱۳۹۶/۷/۱۰
رتبه 7 کارشناسی ارشد فناوری مواد غذایی در سال 1399
رتبه 4 دکترای فناوری مواد غذایی در سال 1402
-
دانلود تحقیق خشک کردن عسل (عسل پودر)، در قالب فایل word و در حجم 23 صفحه. عسل به عنوان یک غذای عملگرا شناخته می شود و دارای سودمندی هایی است که در قندهای تصفیه شده وجود ندارد. کارخانه جات مواد غذایی تمایلی به کاربرد عسل مایع در فرآورده ها ندارند که علت آن ...
-
دانلود توضیحات: تحقیق استفاده زیستی از آب پنیر برای تولید اسید لاکتیک، در قالب فایل word و در حجم 18 صفحه. یک راه برای ارتقای این فاضلاب ، تخمیر آن است . یعنی می تواند سوبسترایی برای تخمیر باشد که طی آن تولید اسید لاکتیک توسط باکتری های لاکتیکی ...
-
دانلود پاورپوینت ارائه کلاسی رشته صنایع غذایی با موضوع نان نیم پز، در حجم 28 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل، مناسب جهت ارائه در واحد درسی تکنولوژی غلات. نگهداری نان نیم پز در دمای پایین موجب اثرگذاری پایین بر سرعت بیاتی، انتشار آهسته رطوبت از ...
-
دانلود پاورپوینت ارائه کلاسی با موضوع بیاتی نان و راه های ممانعت، در حجم 33 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل. مخصوص اساتید و دانشجویان و علاقه مندان به حفظ سرمایه های اقتصادی کشور عزیزمان ایران با پیشروی در جهت کاهش دور ریز نان ...
-
دانلود تحقیق پنیر فراپالایش شده (UF)، شامل مجموعه نکات کلیدی تولید پنیر به کمک روش اولترافیلتراسیون، در قالب فایل word قابل ویرایش و در حجم 13 صفحه. فایل مذکور توسط اینجانب،کارشناس ارشد صنایع غذایی، دربردارنده نکات کلیدی پیرامون تولید پنیر به کمک ....
-
دانلود نکات کاربردی پیرامون پنیر پروسس آنالوگ، در قالب فایل word قابل ویرایش و در حجم 9 صفحه. هزینه های بالای تولید و نگهداری پنیر طبیعی، تولید کنندگان را براین داشته است تا محصولات جایگزین به صرفه تری برای پنیر طبیعی پیدا کنند که از میزان مطلوبیت ...
-
دانلود سمینار تکنولوژی تولید نان نیم پز در حوزه تکنولوژی غلات، در قالب فایل word و در حجم 19 صفحه. نان نیم پز، نانی است با دوره ماندگاری محدود تحت شرایط محیطی ،که مدت ماندگاری آن بسته به نوع آن از کمتر از 1 روز تا بیشتر از 1 هفته متغیر است. اساسی ترین ...
-
دانلود پاورپوینت ارائه کلاسی با موضوع فسفر و اثرات آن بر سلامتی، در حجم 19 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات جامع. پاوری مناسب جهت ارائه کلاسی در واحد درسی تغذیه مقطع کارشناسی که به بررسی نقش و اثرات فسفر بر بدن از جنبه های مختلف می پردازد. موفق باشید ...
-
دانلود پاورپوینت صنایع غذایی جهت تدریس فراورده های لبنی تخمیری، در حجم 139 اسلاید، همراه با تصاویر و توضیحات کامل. در فایل مورد نظر درس 3 واحدی فراورده های لبنی تخمیری (ماست،دوغ،کشک،کره،پنیر) که برای دانشجویان علمی کاربردی تدریس کرده ام به شما ...
-
دانلود جزوه آموختن صنایع غذایی با طعم لذت، بصورت تایپ شده و کاملا مرتب، در قالب فایل pdf و در حجم 35 صفحه. شیوه ای جذاب و جدید جهت افزایش ماندگاری مطالب صنایع غذایی در ذهن. من کارشناس ارشد صنایع غذایی هستم و یکسری مطالب صنایع غذایی را در قالب جدول ارائه کرده ام و ...